Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çorum için kuvvetli fırtına ve yağış uyarısında bulunuyor. Bugün için sarı kodlu uyarı verilen Çorum'da, yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Çorum hava durumu için yarın kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı geldi. 

Meteoroloji, peş peşe açıklamalarla Çorum'u uyardı. Buna göre çok kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor. Çorum'a sarı kodlu meteorolojik uyarıda verildi. 

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Çorum'da sıkı trafik denetimleri: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı! Çorum'da sıkı trafik denetimleri: Motosiklet sürücülerine ceza yağdı!

ÇORUM İÇİN SARI KODLU UYARI! 31 MAYIS CUMA HAVA NASIL OLACAK?

Çorum hava durumu 31 Mayıs Cuma günü sabah saatlerinde güneşli olması beklenirken öğle saatleri itibari ile yerini gök gürültülü sağanak yağışlara bırakacak. Çorum ve tüm ilçeleri için verilen yağış ve fırtına uyarısı verildi. Sarı kodlu uyarı ile Çorumluları ve Çorum'da yaşayanları uyaran Meteoroloji yetkilileri "yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerini kullandı.

Editör: Kubilay Olcan