Çorumlular dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son dakika uyarısına göre, şehrinizi bugün öğle saatlerinden itibaren sağanak yağmurlar saracak. İşte detaylar...

Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda Çorum'da vatandaşlar için uyarı yapıldı. Çorum'da bugün öğle saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu bir havanın etkili altına girecek.

Çorum'da bugün gece saatlerine kadar aralıklarla sağanak ve yağmurlu bir havanın etkili olması bekleniyor.

Çorum Valisi’nden gönülleri ısıtan hareket: Bisikletini şehit çocuğuna hediye etti Çorum Valisi’nden gönülleri ısıtan hareket: Bisikletini şehit çocuğuna hediye etti

Çorum için Meteorolojiden flaş uyarı: Bugün hava nasıl olacak? Çorum için Meteorolojiden flaş uyarı: Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, 17 Şubat Cumartesi günü öğlen 12:00'da civarşarımda başlaması beklenen yağışlı havanın aralıklarla gece gece saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Çorum'da bugün için beklenen en düşük hava sıcaklığı 3 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 10 derece olacak. Çorum'da rüzgar 5 km hızla kuzeydoğudan esecek.

18 Şubat Pazar Çorum Hava Durumu nasıl olacak?

Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda Çorum'da vatandaşlar için uyarı yapıldı. Çorum'da bugün sabah saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu bir havanın etkili altına girecek.

Çorum'da bugün akşam saatlerine kadar aralıklarla sağanak ve yağmurlu bir havanın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, 18 Şubat Pazar öğleden sonra 15:00 civarlarına kadar yağışlı havanın devam etmesi bekleniyor.

Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Çorum'da bugün için beklenen en düşük hava sıcaklığı 3 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 9 derece olacak. Çorum'da rüzgar 7 km hızla doğudan esecek.