Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan raporda Çorum'da vatandaşlar için uyarı yapıldı. Çorum'da bugün akşam saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu bir havanın etkili olması bekleniyor.

Çorum'da bugün akşam saatlerine başlaması beklenen sağanak ve yağmurlu bir havanın yarında etkisini sürdürmesi bekleniyor. 

Çorum'da elektrik kesintisi yaşanacak! Hangi ilçeler etkilenecek? Çorum'da elektrik kesintisi yaşanacak! Hangi ilçeler etkilenecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, 21 Şubat Çarşamba günü akşam saat 18:00 itibaren sağanak ve yağmurlu bir hava bekleniyor.

Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Çorum'da bugün için beklenen en düşük hava sıcaklığı -1 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 12 derece olacak. Çorum'da rüzgar 5 km hızla kuzeybatıdan esecek.

Yağmurlu havalar devam edecek!

Meteoroloji'nin tahminlerine göre bugün başlayacak yağmurlu havanın 22 Şubat Perşembe günüde gün boyu aralıklarla etkisini sürdürmesi bekleniyor.