"İŞKUR Yol Arkadaşım" isimli tır kampanyası kapsamına tır Çorum’u ziyaret edecek.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA II) kapsamında, “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO)” görünürlük faaliyetleri çerçevesinde, İŞKUR hizmetlerine ilişkin farkındalığın artırılması ve 15-29 yaş arası NEET’lerin İŞKUR hizmetleri hakkında bilgilendirilerek kayıtlarının alınması amacıyla "İŞKUR Yol Arkadaşım" isimli tır kampanyası hayata geçirildi.

Çorum'a geliyor!

12 Eylül’de Ankara’dan hareketle Mardin, Van, Erzurum, Rize, İzmir, Bursa, Eskişehir, Afyonkarahisar, Konya, Mersin, Gaziantep, Adıyaman, Sivas, Samsun illerini ziyareti sonrası 19-20 Ekim (Perşembe, Cuma) Çorum’u ziyaret edecek.

Kayseri Melikgazi'de dönüşüm sürüyor Kayseri Melikgazi'de dönüşüm sürüyor

19-20 Ekim’ de Kadeş Meydanı’nda olacak tanıtım tırında görevli saha ekibi ve Çorum İŞKUR İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanları tarafından İŞKUR’un sunduğu hizmetler hakkında bilgi verilecek.

Kariyer yolculuklarında gençlere fikir vermek ve destek olmak üzere mesleki eğilim ve beceri testleri uygulayacak. Ayrıca gençlerin İŞKUR kayıtlarını güncellenerek, ilimizde ki açık iş ilanlar hakkında bilgi vererek iş görüşmelerine yönlendirilmeleri sağlanacak.