’Bebek gibi bakımlarını yapıyorum’ diyen kadın 5 metrekare alanda mantar üretiyor ’Bebek gibi bakımlarını yapıyorum’ diyen kadın 5 metrekare alanda mantar üretiyor

Yozgat Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, Çorum’dan kısa bir süre önce Yozgat’a tayin olan PTT İdari ve Mali Birimler Müdürü Hacı Osman Bacanlı’ya tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Aynı zamanda dünür olan Özışık ve Bacanlı’nın buluşması samimi bir atmosferde gerçekleşti.

PTT'nin gülen ve çalışkan yüzü

Gimat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Özışık, Hacı Osman Bacanlı’nın PTT’nin gülen, çalışkan ve hizmet aşkı ile çalışan çok önemli yöneticilerinden olduğunu söyledi.
Bacanlı’nın 10 yıllık bir aranın ardından memleketi Yozgat’ta dönmesinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayan Özışık, görevinde başarılar diledi.

Memur olarak başladı yönetici olarak geri döndü 

Hacı Osman Bacanlı, 1986 yılında Yozgat PTT Başmüdürlüğü'nde memuriyete başladı. Yıllar içinde bu kurumda çeşitli görevler üstlendi ve deneyim kazandı. 2013 yılında Çorum'a tayin olan Bacanlı, Çorum'da da başarılı bir kariyer sürdürdü. 2023 yılında Yozgat'a dönme kararı aldı ve PTT İdari ve Mali Birimler Müdürü olarak Yozgat PTT Başmüdürlüğü'nde göreve başladı.

Bu dönüş, Yozgat için önemli bir gelişme olarak kabul edilirken PTT’de de mutlulukla karşılandı. Hacı Osman Bacanlı'nın deneyimi ve uzmanlığı, Yozgat PTT Başmüdürlüğü'ne olumlu katkılarda bulunması bekleniyor. Ayrıca, Bacanlı'nın kökenleri ve bağları nedeniyle Yozgat toplumunun da bu dönüşten memnun olduğu görülüyor.
Hacı Osman Bacanlı'nın Yozgat'ta yeni görevinde başarılarının devam etmesi ve PTT hizmetlerinin daha da geliştirilmesi temenni ediliyor.
Bacanlı, nazik ziyaretinden dolayı Zafer Özışık’a teşekkür ederek, memleketi Yozgat’a uzun bir aradan sonra hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.