Mehmet İhsan Çıplak’a MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ve Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Orhan Tosik eşlik etti.

Evrakları tamamlanarak atama belgesini alan  Mehmet İhsan Çıplak, MHP Çorum İl Başkanı olarak göreve başlayacak.

Mehmet İhsan Çıplak yaptığı açıklamada önceden olduğu gibi şimdide Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde Çorum siyaseti için elinden geleni yapacağını söyledi.

Tüm partililerle, milletvekilimizle ve ülkü ocaklarıyla birlik ve beraberlik içerisinde siyaset yapamaya devam edeceklerini kaydeden Mehmet İhsan Çıplak, kendisini destekleyen herkese teşekkür etti.

Bugün Gözler AK Parti Genel Merkezinde: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Lideri Özel görüşecek Bugün Gözler AK Parti Genel Merkezinde: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Lideri Özel görüşecek

MEHMET İHSAN ÇIPLAK KİMDİR?

Mehmet İhsan Çıplak, 1980 yılında Çorum’da doğdu. İlkokulu Albayrak İlkokulunda, ortaokulu  Çorum İmam Hatip Lisesinde, liseyi Çorum Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde okudu. Üniversite ögrenimini Gazi Üniversitesi S.M.Y.O. Bilgisayar Programcılığında gördü. Türk Milliyetçiliği hareketiyle 1994 yılında tanışan Mehmet İhsan Çıplak,1995-2007 yılları arasında Ülkü Ocakları İl Başkanlığında çeşitli görevlerde bulundu. 2013-2015 tarihleri arasında MHP il başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Halen parti delegesi olan Mehmet İhsan Çıplak, çeşitli alanlarda ticaret yapmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır.