Her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyen Mehmet Can Töremiş, Beren Aşkar Çift Kadınlar Türkiye İkincisi 15-18 Şubat tarihlerinde Ankara’da düzenlenen 19 Yaş Altı Badminton Türkiye Şampiyonasında Çorum’u temsil eden Osmancık Barış Boyar Badminton Spor Kulübü sporcusu Mehmet Can Töremiş spora başladığı günden bu yana, 9-11-13-15-17 yaş altı tek erkekler kategorisindeki Türkiye Şampiyonluklarından sonra, 19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasında da altın madalya kazanarak Türk Badmintonundaki ender sporcular arasına girmeyi başararak tarihe geçti.

Ayrıca sporcu Mehmet Can Töremiş 19 Yaş Altı Badminton Türkiye Şampiyonası Çift Erkekler kategorisinde de Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularından partneri Buğra Aktaş ile birlikte Türkiye şampiyonu olarak ikinci altın madalyasını kazandı.

Osmancık'ta inşaat alanında göçük: Bir işçi yaralandı! Osmancık'ta inşaat alanında göçük: Bir işçi yaralandı!

Sporcu Mehmet Can Töremiş 19 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonasının en teknik sporcusu seçilerek ödüle layık görüldü. 19 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonasında Çorum, Osmancık ve Osmancık Barış Boyar Badminton Spor Kulübünü temsil eden sporcu Beren Aşkar, Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü sporcularından Sudenaz Acu işe birlikte Çift Kadınlar kategorisinde Türkiye 2. olarak gümüş madalya, 19 Yaş Altı Türkiye Badminton şampiyonası kulüp sıralamasında Çorum Osmancık Barış Boyar Badminton Spor Kulübü Türkiye 3.'sü olarak Bronz madalya kazandı.

Osmancık Barış Boyar Badminton Spor Kulübü Sahibi Barış Boyar, “Sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Her zaman sporcularımızın yanında olan Osmancık Kaymakamımız Ayhan Akpay’a, Osmancık Belediye Başkanımız Ahmet Gelgör’e Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Cebeci’ye, Gençlik ve Spor il müdürümüz Cemil Çağlar’a, Mira harita sahibi Faysal Altan’a ve Atmaca Grup’a, Barış Boyar Badminton Akademi ailesi olarak vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz.” 


 

Editör: Ebru Çalık