MasterChef kim elendi? sorusu yanıt buldu. TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'te eleme heyecanı yaşandı. İzleyiciler Kim elendi? sorgulatmasına hız kazandırdı. 3 Aralık 2023 akşamı yarışmaya veda eden isim jürinin değerlendirmesi sonucunda ortaya çıktı. Geçen hafta yarışmaya Alican veda etmişti. Son haftalarda Metin, Kerem, Azize, Eda, Uğur, Sefa ve Gamze gibi güçlü isimlerin yarışmadan elenmesi bütün yarışmacılarda paniğe neden oldu.

MasterChef Kim elendi? MasterChef kim gitti? MasterChef'te eleme potasında nefesler tutuldu. İzleyiciler 'MasterChef kim gitti'' sorgulatmasına yöneldi. All Star'da şampiyon olmak isteyen yarışmacılar tüm kozlarını paylaştı. TV8'de yayınlanan, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürisinde yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında bu haftanın elenen ismi belli oldu. Peki, bu pazar elenen isim kim oldu? İşte Pazar gecesi yarışmaya veda eden isim... 

MASTERCHEF'TE KİM GİTTİ?

MasterChef'te elenen isim dün akşam belli oldu. Yarışmaya veda eden kişi, bu sezon ilk kez puanlama sistemiyle belli oldu.

Esra
Tolga
Dilara
Eren

Sıfır atık ürünlerinin kullanıldığı ilk turda Esra en yüksek puanı alırken Eren ve Dilara 18'er oyla en düşük puanları aldı. 

2. turda yarışmacılar Uskumru dolması yaptı. Yarışmacılar nar ekşisini ise kendi emekleriyle hazırladı.

Bakan Şimşek: Kazanımlarımızı kalıcı hale getireceğiz Bakan Şimşek: Kazanımlarımızı kalıcı hale getireceğiz

 2. Tur oylaması sonucunda 38 puan alan Esra potadan kurtulan ilk isim oldu ve MasterChef'in son 10 yarışmacı arasına ismini yazdırdı. 

Dilara ise 38 puan alarak yarışmada son 10'a adını yazdıran bir diğer yarışmacı oldu. 

Son ikiye Eren ve Tolga kaldı. Eren MasterChef yarışmasının son turunda 39 puan alarak gecenin birincisi oldu ve Tolga elenen isim oldu. 

Eren, ''Potadan çıktığım için mutluyum, Tolga'nın gitmesinden dolayı üzgünüm. İyi bir dost olmuştuk.'' dedi. 

Tolga, ''İlk dükkanımı yakın zamanda açacağım. Belki de benim için böyle olması daha iyidir. Gıda markası da kurmuştum. Onun üstüne gideceğim. Sorumluluklarım var, kedilerim ve köpeklerim var. Sakin bir hayatla yoluma devam etmek istiyorum.'' ifadelerini kullandı. 

Yarışmaya veda eden Tolga şu sözleri söyledi: İki senedir buradaydım. Keyifliydi. 11. olarak elendim. Geçen sene 6. olmuştum. Derecemi yükseltmek istiyorum. Yine de 22 hafta geçirdim. İki senede beni en çok mutlu eden anlar son puanı benim alıp takımımın kazanması oluyordu. Fener balığı yapmıştım unutulmaz oldu. Sanırım düellolarda en başarılı yüzdeyi yakalayan benim. Gururluyum. Beni bekleyen çok iyi bir kariyer var ve iş planlarım var. Kendi işlerime odaklanacağım. Bütün şeflerime sonsuz teşekkür ederim. 

Editör: Haber Merkezi