Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret

Gelecek Partisi'nin Çorum Belediye Başkan Adayı İsmail Barış Coşgunsu, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde halkla buluşmaya devam ediyor.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nin belirlediği program doğrultusunda, mahalle mahalle, sokak sokak gezip halkla bir araya gelen Gelecek Partisi heyeti, seçmenlerin desteğini talep ediyor.

Ramazan ayında da ziyaretlerine ara vermeden devam eden Coşgunsu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı.

Coşgunsu, daha sonra partililerle birlikte Gazi Caddesi, Ilıca Caddesi, Fatih Caddesi, Varinli, Farabi Caddelerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında Uluvak Mahallesi Muhtarı Hanifi Özdemir ve Çöplü Mahallesi Muhtarı Yılmaz Kılcı'yı da ziyaret eden Coşgunsu, mahallelerin ve esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ardından, Erkan Makine sahibi Halil Erkan'ın vefat eden annesi Nergiz Erkan'ın cenaze namazına katılan Coşgunsu, aileye başsağlığı diledi.

Coşgunsu'nun samimi tavırları ve halkla iç içe olması, seçim çalışmalarında büyük beğeni topluyor. Coşgunsu’nun esnaf ziyaretleri sırasında, rakip parti olan Yeniden Refan Partisi'nin Belediye Başkan adayı Yaşar Anaç ile karşılaşması ise dikkat çekti. İki aday da birbirlerine başarılar dileyerek dostça bir diyalog gerçekleştirdi.