Standın açılışına Kızılay Çorum Şubesi yönetim kurulu, ilçe temsilcileri, kadın kolları ve gençlik kolları katıldı. Çorum Şubesi İl Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da standımız 1 ay boyunca arefe gününe kadar açık olacaktır" denildi.

Yönetim kurulu, Kurban Bayramı'nın neşe, kardeşlik, barış, merhamet ve sevginin hakim olduğu, insanların birbirine kaynaştığı, birbiriyle dayanıştığı, yardımlaştığı bir bayram olduğuna dikkat çekti. Gücü yeten herkesin kurban kestiği ve bunu mümkün olduğu kadar akrabası, eşi, dostu, komşusu, ihtiyaç sahipleriyle paylaştığı bu bayramda, Kızılay'ın da toplumda bu yardımlaşma ve dayanışma ruhunu pekiştirmek adına aktif rol oynadığı belirtildi.

Kurban bağışı rakamları belli oldu!

Kurban bağışı yapmak isteyenler için bu yılki bağış rakamlarının yurt içi 5.950 TL, yurt dışı 2.650 TL olarak belirlendiği bildirildi. Kurban bağışı yapacak olan herkesin bu ibadetlerinin kabul olması dileğiyle, tüm vatandaşların mutlu, sağlıklı, huzurlu ve esenlik dolu bir Kurban Bayramı geçirmesi temenni edildi.

Sakarya'da Kurtköy'ün su sorununa anında çözüm Sakarya'da Kurtköy'ün su sorununa anında çözüm

Haber Merkezi