Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar'ında Kahkahalar: 130. Bölüm Tanıtımı Sosyal Medyada Olay Oldu"

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumuyla büyük beğeni toplayan 'Konuşanlar' programının 130. bölüm tanıtımı, sosyal medyanın gündemine oturdu. Exxen'de yayınlanan ve her hafta farklı konukları ağırlayan bu popüler şov, izleyicileri hem güldürüyor hem düşündürüyor. Yeni bölümün tanıtımında, konukların samimi itirafları ve Hasan Can Kaya'nın esprili yorumları, yine izleyicileri ekran başına kilitledi. İşte, programın son bölüm tanıtımının detayları.

Konuşanlar'ın 130. Bölümünde Neler Oldu? Pastacı Konuktan Şaşırtan İtiraflar

'Konuşanlar' programının bu haftaki bölümünde pastacı olduğu belirtilen bir konuk, anlattıklarıyla herkesi güldürdü. 3 çocuğu olan bir karı kocanın doğum hikayesi, izleyiciler arasında şaşkınlık yarattı. Konuğun, eşinin doğumu yaptırdığını söylemesi ve cinsel hayatları hakkındaki açıklamaları, Hasan Can Kaya'yı bile şaşırttı. Kaya'nın "Cinsel hayatın bitmedi mi?" sorusuna konuğun verdiği "Olur mu, faydası oldu" yanıtı, stüdyoda kahkahalara neden oldu.

KO-MEK'te bahar sergi ile karşılanacak KO-MEK'te bahar sergi ile karşılanacak

Hasan Can Kaya'nın Eğlenceli Yorumları ve Kahkaha Dolu Anlar

Hasan Can Kaya, konuğunun açıklamalarına "Helal olsun sana. Senin libidon hepimizi aştı. Nasıl bir libidon var ben senin gibisini ilk defa görüyorum" şeklinde esprili bir yorumda bulundu. Bu esprili diyaloglar, izleyiciler arasında kahkaha tufanına yol açtı. Kaya'nın, konuğa "Fantezini anlatır mısın?" diye sormasıyla yaşananlar, programın eğlenceli ve sürpriz dolu yapısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Sosyal Medyada 'Konuşanlar' Rüzgarı: 130. Bölüm Tepkileri

Programın 130. bölüm tanıtımının sosyal medyada büyük ilgi görmesi, 'Konuşanlar'ın ne kadar popüler olduğunu gösteriyor. İzleyiciler, programın her yeni bölümünü merakla bekliyor ve Hasan Can Kaya'nın sunduğu bu eşsiz talk şovun hayranları arasında sayısız anekdot ve yorum paylaşılıyor. Programın bu haftaki bölümü, özellikle konukların açık sözlülüğü ve Hasan Can Kaya'nın eğlenceli sunumuyla yine gündem oldu.