Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kır Çiçekleri, elde ettikleri sportif başarılarla, gelecek için umut vermeye devam ediyor. Okullar Arası Mersin Şampiyonası’na taekwondo branşında katılan Kır Çiçekleri’nden Yağmur Tek, üst üste kazandığı 5 maç sayesinde şampiyon oldu.MERSİN (İGFA) - Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kır Çiçekleri, elde ettikleri sportif başarılarla, gelecek için umut vermeye devam ediyor. Okullar Arası Mersin Şampiyonası’na taekwondo branşında katılan Kır Çiçekleri’nden Yağmur Tek, üst üste kazandığı 5 maç sayesinde şampiyon oldu. Tek, elde ettiği bu başarı ile Türkiye Yarı Final Müsabakaları’nda Mersin’i temsil edecek.

2024 Okul Sporları Genç A Boks Türkiye Şampiyonası Düzce'de sürüyor 2024 Okul Sporları Genç A Boks Türkiye Şampiyonası Düzce'de sürüyor

23-25 Şubat 2024 tarihleri arasında 150’ye yakın sporcunun katılımıyla tamamlanan Okullar Arası Mersin Şampiyonası’nda Tek, yaptığı 5 maçını da rakiplerine büyük bir üstünlük sağlayarak kazandı ve şampiyon oldu. Aldığı bu şampiyonlukla Yağmur Tek, Nisan ayında yapılacak olan Türkiye Okullar Arası Yarı Final Müsabakaları’na katılmaya hak kazandı.