Kemal Tepe, Mecitözü Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilçe halkına seslenen Tepe, ilçe için hazırladığı projelerini de anlattı. Tepe’nin projeleri arasında neler var?

Çorum’un Mecitözü İlçesi’nde sivil toplum örgütlerinde yöneticilik ve başkanlık görevlerinde bulunan Kemal Tepe, önümüzdeki yerel seçimlerde Mecitözü Belediye Başkanlığına adaylığını açıkladı.

2015 yılında kurulan Mecitözülüler Sosyal Dayanışma Dernegi’ni 2017 yılında Mecitözü Merkez ve Köylerindeki dernekleri birleştirerek Mecitözü Dernekler Federasyonu’nun kurulmasına katkı sağlayan ve başkanlığı görevini üstlenen Kemal Tepe bu görevini bıraktı.

Çorum'un bu ilçesinde endüstriyel kenevir yetiştirilecek Çorum'un bu ilçesinde endüstriyel kenevir yetiştirilecek

Başkan Adaylığını duyurdu!

MECFED Başkanlığı görevini MÖKDER Öz Köyleri Derneği Başkanı Ömer Aydoğdu’ya devreden Kemal Tepe, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak 2024 yılı Mart ayında yapılacak seçimde Mecitözü Belediye Başkan adayı olduğunu duyurdu. Kemal Tepe ayrıca ilçe için hazırladığı projeleri de bir bir sosyal medya hesabından paylaşmaya başladı.

Editör: Haber Merkezi