Trendyol 1. Lig'in 28. haftasında Ahlatcı Çorum FK, Keçiörengücü'ne konuk olacak. Peki Keçiörengücü - Ahlatcı Çorum FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Trendyol 1. 28. haftasında Ahlatcı Çorum FK, deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak.

2 Nisan Salı günü Alsancak Keçiören Aktepe Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 14.00'da başlayacak. Keçiörengücü - Çorum FK maçı trtspor.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Mücadele öncesi Ankara Keçiörengücü 32 puanla 12. sırada yer alıyor. Play-off potasında bulunan Çorum FK'nın ise 45 puanı bulunuyor.

Akptepe Stadyumu'nda saat 14.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Tekirdağ Bölgesi'nden Mehmet Ali Özer yönetecek. Özer'in bu maçtaki yardımcılıklarını ise İzmir Bölgesi'nde  Hüsnü Emre Çilimli ile Samsun Bölgesi'nden  Hasan Erdoğan yapacak. 

İLK MAÇTA NE OLMUŞTU? 

Ahlatcı Çorum FK, bugün oynayacağı rakibine ligin ilk yarısında kendi sahasında oynadığı maçta 3-2 mağlup oldu. 

4 Kasım 2023 tarihinde Çorum Şehir Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı 28. dakikada Ozan Sol ve 37. dakikada Ahmet Sağat'ın attığı gollerle Ahlatcı Çorum FK'nın üstünlüğü ile sona erdi. 

Kırmızı-Siyahlı taraftarların fark beklediği maçın ikinci yarısında rüzgar tam tersi yönde esmeye başladı. 55 ve 57. dakikalarda sahneye çıkan Camara, skora dengeyi getirdi. Karşılaşmada son sözü ise 81. dakikada attığı golle Bardhi söyledi. 

2-0'dan verilen maç sonrasında da yönetim teknik direktör Tahsin Tam ile yollarını ayırdı.