Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli’den Hacı Odabaş’a ziyaret Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli’den Hacı Odabaş’a ziyaret

Kargı Atatürk İlk Okulu’nda yapılan karne dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay, Şube müdürü Kenan Yıldız, Okul Müdürü Fatma Akpınar, öğrenciler ve veliler katıldı.
Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Fatma Akpınar, tatilin boşa vakit geçirmek olmadığının altını çizdi. Akpınar, ‘’Tatiller dinlenmeyi hak ettiğiniz dönemlerdir. Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Unutmayınız ki dinlenmek boşa vakit geçirmek değildir. Tatil boyunca sizi dinlendirecek ve eğlendirecek aktivitelerin yanı sıra zayıf olduğunuz konularda kendinizi takviye etmelisiniz’’ şeklinde konuştu.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay ise, ‘’2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca her insanın bir değer olduğu bilinci içinde öğrencilerimizin kabiliyetlerine yön verip, üretkenliklerini sağlamaya çalıştık. Bu anlayışla hayatlarına bir pencere açıp, köklerine bir damla su, ufuklarına bir tutam ışık olduysak ne mutlu bize’’ şekelinde konuştu.
Bu yıl 1346 öğrencinin karne aldığını belirten Uluçay öğrencilere tatili verimli geçirmeleri konusunda önerilerde bulunarak iyi tatiller diledi.
Konuşmaların ardından okulda dereceye giren öğrencilere plaketleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay, Şube müdürü Kenan Yıldız, Okul Müdürü Fatma Akpınar ve Müdür Yardımcısı Sadık Sacit Sezer tarafından verildi.