Çubuk pişi, kahvaltıların ve atıştırmalıkların vazgeçilmezi olmaya aday. Bu kolay ve lezzetli tarifle, evde çubuk pişi yapmanın tüm püf noktalarını öğreneceksiniz.

Ev yapımı çubuk pişi ile kahvaltılar daha bir keyifli hale geliyor. Süt, yumurta, peynir ve maydanozun mükemmel uyumuyla hazırlanan bu tarif, herkesin beğenisini kazanacak.

Ege bölgesinin sevilen lezzetlerinden biri olan çubuk pişi, şimdi evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz bir tarifle sofralarınıza konuk oluyor. İşte lezzetli ve pratik çubuk pişi tarifi...

Çubuk Pişi Tarifi

Dillere destan Bülbül Yuvası tarifi! Tadına doyamayacağınız Bülbül Yuvası Tatlısı nasıl yapılır? Dillere destan Bülbül Yuvası tarifi! Tadına doyamayacağınız Bülbül Yuvası Tatlısı nasıl yapılır?

Malzemeler

1 çay bardağı süt
1 adet yumurta
Çeyrek demet maydonoz
1 çay bardağı peynir
1 paket kabartma tozu
2,5 su bardağı un

Çubuk Pişi Tarifi

Hamur için un hariç diğer malzemeleri yoğurma kasesine alalım.
Güzelce karıştırıp unu ilave edelim.Hafif sert bi hamur olarak.
Hamuru 2 yağlı kağıt arasına alıp merdaneyle inceltelim.
Ardından bıçakla kesip yağda önlü arkalı pişirelim.

Çubuk pişi tarifi ile kahvaltılarınız artık daha lezzetli ve keyifli geçecek. Bu kolay ve pratik tarifle, evde hızlıca hazırlayabileceğiniz çubuk pişiler, hem sizin hem de sevdiklerinizin damak tadına hitap edecek. Peynirli ve maydanozlu harika lezzetiyle, çubuk pişi, kahvaltı sofralarınızın yıldızı olmaya hazır. Deneyin ve bu eşsiz lezzetin keyfini çıkarın! Afiyet olsun...