Döviz kurundaki aşırı artış ailenin parayı toplamasını güçleştirse de kazanan Gökçe Vera oldu. Ameliyat için gereken paranın toplanmasının ardından Gökçe Vera’nın ailesi ve kampanyaya destek olan yardımseverler, Çorum’da bir araya geldi. Bu güzel haberi balonlar uçurarak kutladı.

Gökçe Vera için gerçekleştirilen etkinliğe CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, kampanyaya öncülük eden Nefes Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erhan Avcı, dernek üyeleri ve çok sayıda yardımsever katıldı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak: Nasıl Başvurulur? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak: Nasıl Başvurulur?

 TAHTASIZ MECLİS’E TAŞIMIŞTI

Gökçe Vera’nın sağlık durumunu TBMM’de dile getiren ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya çağrıda bulunan CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Gökçe Vera’nın durumu ve SMA hastalarıyla ilgili Meclis’te bir konuşma yaptım. Katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Biz gerçekten iyilikte yarışmalıyız. Çünkü iyi ve kötü olmak üzere iki tip insan var. Bizler de iyi insanlardan oluruz inşallah. Sosyal devlet keşke SMA hastalarımız ve maddi imkanı olmayan çocuklarımıza karşı daha da duyarlı olsa. O günler de gelecektir inşallah.”

Kulak kepçesi, kulak deliği, kulak kanalı yani duyuyu sağlayan uzuvları oluşmadan doğan Gökçe Vera’nın, ailesiyle birlikte kısa süre içerisinde ABD California’ya gideceği ve ameliyatın gerçekleştirileceği öğrenildi.