Seçim dönemi boyunca köylerde gerçekleştirilen ziyaretlerde, AK Parti'li üyelerin "PKK'lıyı, Fetöcüsünü, Teröristini sevindirmeyeceğiz" ifadesini kullandıklarını belirten  İYİ Parti Sungurlu İlçe Başkanı Av. Hakan Tekercioğlu, bu durumu "çirkin bir dil" olarak nitelendirdi ve sert bir dille eleştirilerini dile getirdi.

BALIK HAFIZALI MISINIZ?

Tekercioğlu, geçmişte FETÖ liderine yönelik AK Parti ve AK Parti'li siyasiler tarafından söylenen sözleri hatırlatarak "Fetullah Gülen’e; ‘Bitsin bu hasret. Gülen bize yol gösteriyor, önümüzü aydınlatıyor. Ne istediler de vermedik! Gülen’e çete derseniz haksızlık edersiniz! Diyen sizler değil miydiniz? Sizler balık hafızalı mısınız?" diye sordu.

Sungurlu Belediyesi'nden kilitli parke taşı hamlesi: Mahalleler nefes alıyor! Sungurlu Belediyesi'nden kilitli parke taşı hamlesi: Mahalleler nefes alıyor!

POLİS KATİLİ HİZBULLAH İLE SEÇİME GİREN KİM?

Tekercioğlu, "Aponun kardeşini TRT’ye çıkartanlar, Habur'da seyyar mahkeme kurup, teröristin ayağına hâkim, savcı götüren, özel karşılama töreni düzenleyenler, polis katili Hizbullah ile seçime girenler kim?" sorusunu sordu.

Siyaset dilinin bu kadar kirletilmesinin kimseye fayda sağlamayacağını belirten Tekercioğlu, "Çirkin, kirli, seviyesiz siyasetiniz batsın. Siyasetin dilinin bu kadar pisletilmesi, bu kadar kirli bir siyaset kime fayda sağlar. Allah ıslah etsin demekten başka bir söz bulamıyorum.

Bakın bu dünyada nefes alan tüm faniler, Bir ezan ve bir sela arasında yaşar. Doğduğunuzda kulağınıza okunan ezan ile Öldüğünüzde arkanızdan okunan sela arasında geçer ömrünüz. Bu ezan ile sela arasında kimse kendine yakışmayanı yapmamalıdır. Hepimiz avuç içi kadar bir memlekette yaşıyoruz. Bir uçtan seslensen diğer uçtan duyuluyor. Selamız okunana kadar aynı nefesi soluyacağımız bu topraklarda, ortaya çıkan çirkin söylemler, sadece toplum olarak, bizi zarara uğratır" dedi.

Haber Merkezi