Ali Sülük, sandığa giderek oy kullanan vatandaşlara teşekkür ettiği açıklamasında, Çorum genelinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 64,78 oranında oy aldığını belirtti. Bu rakamın, ilçeler arasında İskilip'te yüzde 80,02'ye yükseldiğini ifade eden Sülük, İskilip'in bu sonuçla Çorum'un dört büyük ilçesi arasında lider konumda olduğunu vurguladı.

Başkan Sülük, "İlçeler arasında İskilip yüzde 80,02 oyla ilk sırayı alırken, diğer büyük ilçelerden Alaca yüzde 70,57, Osmancık yüzde 70,93 ve Sungurlu yüzde 73,04 oranında Erdoğan'a oy vermiştir" dedi ve yeni dönemin Türkiye, Çorum ve İskilip için hayırlı olmasını temenni etti.

Sülük, ayrıca 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerini yüksek oy oranıyla kazanmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda tüm güçleriyle çalıştıklarını söyledi. "Çalışmalarımızın olumlu sonuçlarını almış olmaktan mutluyuz. Milliyetçi Hareket Partimize, ittifak paydaşı olan AK Parti, Yeniden Refah Partisi yönetimlerine, ülkücü camiamız ile tüm İskilip halkına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım." şeklinde ifade etti.

Çorum'un tescilli lezzeti sahneye çıktı! İskilip'te yılın ilk çilek hasadı yapıldı Çorum'un tescilli lezzeti sahneye çıktı! İskilip'te yılın ilk çilek hasadı yapıldı

Başkan Sülük'ün teşekkür ettiği vatandaşların, seçim sürecindeki katılımları ve oy kullanmaları, İskilip'in bu başarıya ulaşmasında belirleyici oldu.

AA