Mutfakta harikalar yaratmak her zaman zaman alıcı ve zahmetli işler gerektirmez. İşte karşınızda sadece üç malzemeyle yapabileceğiniz, hem kolay hem de lezzetli bir kurabiye tarifi!

Eğer pratik ve lezzetli bir atıştırmalık arayışı içindeyseniz, bu 3 malzemeli kurabiye tarifi tam size göre. Hızlı, kolay ve muhteşem sonuçlar için ihtiyacınız olan her şey burada.

Tatlı bir kaçamak yapmak isteyip de vakit ya da malzeme sıkıntısı çekenlerdenseniz, sizi çok mutlu edecek bir tarifimiz var. Üç malzemeyle nasıl efsane lezzetler yaratabileceğinize inanamayacaksınız!

3 MALZEMELİ KURABİYE TARİFİ

MALZEMELER

2,5 su bardağı un
1 paket toz krem şanti
1 su bardağı sıvı yağ

Üzeri İçin:

1.5 yemek kaşığı pudra şekeri

3 MALZEMELİ KURABİYE TARİFİ

Kahvaltıya hızlı çözüm: 10 dakikada mükemmel Simit Poğaça tarifi Kahvaltıya hızlı çözüm: 10 dakikada mükemmel Simit Poğaça tarifi

1- Derin bir kaba hamur için yeterli olacak miktarda un koyun. Ardından içerisine krem şanti ve sıvı yağı ekleyin. Hamur pürüzsüz bir kıvam alana kadar güzelce yoğurun.

2- Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avuç içinizde yuvarlayın.

3- Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine kurabiyeleri aralıklı olarak yerleştirin.

4- 180 derecede önceden ısıttığınız fırında ortalama 15 dakika kadar kontrollü olarak pişirin.

5- Fırından çıkan kurabiyeleri ilk sıcakları çıktıktan sonra pudra şekeri ile süsleyin.

Bu olağanüstü kolay ve lezzetli kurabiye tarifiyle mutfakta geçirdiğiniz zamanı minimuma indirirken, tatlı ihtiyacınızı maksimum düzeyde karşılayabilirsiniz. Sadece 3 basit malzeme ile hazırlayabileceğiniz bu kurabiyeler, hem pratikliği hem de lezzeti ile favoriniz olmaya aday. Deneyin ve bu eşsiz lezzeti kendiniz yaşayın!

Editör: Haber Merkezi