Çorum İl Genel Meclisi CHP Üyesi İlhami Türksal, Çorum'da huzur ve asayişin en önemli gündem maddesi olduğunu dile getirerek, Vali Zülkif Dağlı'ya il genelinde huzur ve asayişin tesisini sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

Çorum'da son aylarda peş peşe meydana gelen olaylar şehrin güvenliğini ve asayişi için endişe verici boyutlara ulaşmıştı.

Erzincan'da korkutan deprem! Erzincan'da korkutan deprem!

Son Valiler kararnamesi ile Samsun Valiliği'nden Çorum Valiliği'ne atanan Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın ivediklikle bu sorunun üzerine gitmesiyle yapılan denetimler ve uygulamalar ile çok sayıda silah ele geçirilirken, onlarca kişi de yapılan başarılı uygulamalar sonucu yakalandı.

Çorum İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantısında gündem dışı konuşan CHP Üyesi İlhami Türksal, ivedilikle Çorum'un asayiş sorunun üstüne giden Vali Zülkif Dağlı, Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ile Çorum asayişini ve vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin gerçekleştirilen tüm çalışmalar için emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Türksal, Çorum İl Genel Meclisi olarak şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanması için üzerlerine düşen her göreve hazır olduklarını dile getirdi.