İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği'nde Şahin güven tazeledi İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği'nde Şahin güven tazeledi

Türksal, "Kurban Bayramı, paylaşmanın, kardeşliğin ve dayanışmanın en yoğun şekilde yaşandığı, sevgi ve hoşgörü ikliminin tüm topluma yayıldığı bir dönemdir" dedi.

Türksal, Kurban Bayramı'nın, insanlar arasında sevgi, saygı ve dayanışmanın pekişmesine vesile olmasını diledi. Türksal, "Bu bayram, aynı zamanda toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendiren bir zaman dilimi. Bizler de bu anlamlı günlerde, Çorumlu hemşehrilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Türksal ayrıca, "Bayramların birleştirici ve bütünleştirici gücünün, toplumun tüm kesimlerine yayılmasını diliyorum. Kurban Bayramı'nın tüm Çorumlulara ve ülkemize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Çorum İl Genel Meclisi CHP Üyesi İlhami Türksal'ın Kurban Bayramı mesajı, sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak toplumsal birlik ve beraberliğe dikkat çekti.