Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Genel Meclisi Üyesi İlhami Türksal, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi, Çorum Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

5 yıldır İl Genel Meclisi’nde görev yapan, Çorum tarihinde ilk kez CHP Merkez ilçeden 3. sıradan seçilerek meclise giren İlhami Türksal, şimdi de farklı bir kulvarda, Belediye Meclisi’nde görev almak istiyor.

Türksal, aday adaylığı başvuru dosyasını CHP Çorum İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz’a teslim etti.

İl Genel Meclisi’nde görev yaptığı süre içerisinde köylere, kırsal alana ve şehir merkezinin ihtiyaçlarına yönelik sorunları meclis gündemine taşıyan, talepleri gündeme getirerek çözüm sağlanması noktasında başarılı çalışmalar yürüten Türksal, 2024 yerel seçimlerinde CHP’nin yerelde iktidar olmasına katkı sağlamak, şehir merkezinde yaşanan sorunları gündeme taşımak, şehrin temel sorunlarını çeşitli platformlarda gündeme getirmek amacıyla belediye meclis üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

Çorum'da zincir marketlere büyük denetim: 5 iş yerine ceza! Çorum'da zincir marketlere büyük denetim: 5 iş yerine ceza!

Türksal, göreve seçilmesi halinde yerel yönetim organlarında Çorum’u ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni en iyi şekilde temsil edeceğini vurguladı.