Türksal, mesajında şu ifadelere yer verdi: "1 Mayıs, tüm dünyada işçi ve emekçilerin mücadelesinin simgesi olan önemli bir gündür. Tarihte birçok kez kanı ve canı pahasına verilen emek mücadelesi, bugün daha adil ve insanca yaşam koşulları için devam etmektedir. Ülkemizde de işçi ve emekçilerimiz, haklarını ve refah seviyelerini koruyarak yaşamlarını sürdürebilmek için büyük çaba göstermektedirler."

İlhami Türksal, işçi ve emekçilerin yaşadığı zorlukları da dile getirerek, "Ülkemizde işsizlik, geçim sıkıntısı ve yetersiz ücretlerle mücadele eden işçi ve emekçilerimizin sesine kulak vermek, onların haklarına saygı göstermek ve yaşam koşullarını iyileştirmek devletin ve toplumun öncelikli sorumluluğudur" dedi.

Türksal, 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü'nde, tüm işçi ve emekçilere dayanışma içinde olduklarını belirterek, "CHP olarak işçi ve emekçilerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim. İşçi ve emekçilerimizin haklarını savunmaya ve onların daha iyi yaşam koşullarına ulaşmalarını sağlamaya yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim" şeklinde konuştu.

Körücek köyünde huzur ve bereket duası Körücek köyünde huzur ve bereket duası

Haber Merkezi