1. Dönemin, ilçede sorunsuz bir şekilde tamamlandığını ifade eden Makineci, 1. Dönemin başarılı bir şekilde tamamlanmasında öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin katkısının çok büyük olduğunu hepsine teşekkür ettiğini vurguladı. 

Çorum'un bu ilçesi Mayıs ayında beyaza büründü Çorum'un bu ilçesi Mayıs ayında beyaza büründü

İlçe Milli Eğitim Müdürü Makineci, yarıyıl mesajında şunları vurguladı: “Sevgili öğrenciler, Saygıdeğer Velilerimiz; Sayın Bakanımız Yusuf Tekin'in direktifleri doğrultusunda Yarıyıl Tatilinde "Ödev" yok; Geliştirici, Bilgilendirici ve Eğlenceli "Oyun ve Etkinlik" var. Ailenizle birlikte kaliteli zaman geçirmenize yönelik olarak Bakanlığımızca etkileşimli dijital rehber kitaplar hazırlandı.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüzce yarıyıl tatilinde ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize yönelik çok sayıda etkinliğin gün gün yer aldığı "Ailemle Oynuyorum, Okuyorum Yarıyıl Tatil Kitabım" hazırlandı.  Aynı şekilde okul öncesi öğrencilerimize yönelik ayrı etkinlik takvimi, Lise öğrencilerimizin hem bireysel hem de eğitimsel gelişimleri için, öğrencilerimizin velilerine yönelik ayrı yarıyıl tatil rehberi hazırlandı.

Söz konusu dijital kaynaklardan ailenizle birlikte gereğince yararlanmanızı bekliyoruz. Sevgili Öğrencilerimiz, Değerli Öğretmenlerimiz ve Saygıdeğer Velilerimiz, 2023-2024 eğitim öğretim yılının 1. Yarsı sona ererken, öğrencilerimizin karne heyecanına ortak oluyor. Hepinize iyi tatiller diliyorum.”