Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geliyor. Saat 19:00 başlayacak maçın ilk 11'leri belli olurken merakla beklenen İcardi sahada yer almadı. Yedek olarak kulübede bulunan İcardi'nin neden ilk 11'de olmadığı merak konusu oldu.

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray mücadele edecek. 

Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından yayınlanacak.

Trabzon Park'ta yapılacak müsabaka, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

Daltonlar'a operasyon! 14 şüpheli yakalandı Daltonlar'a operasyon! 14 şüpheli yakalandı

Süper Lig'de çıktığı 20 müsabakada 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 51 puan topladı. Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde haftaya 2. sırada girdi. 

Trabzonspor ise oynadığı maçların 11'ini kazanırken, 4'ünde berabere kaldı ve 5'ini yitirdi. Hanesine 37 puan yazdıran bordo-mavili takım, haftaya 3. sırada başladı. 

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı. 

İlk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Hüseyin, Baniya, Benkovic, Eren, Berat, Mendy, Visca, Bardhi, Fountas, Enis

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kaan, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Barış Alper, Zaha

İCARDİ NEDEN İLK 11'DE YOK?

Fenerbahçe ile oynan maçtan sonra bir türlü sakatlığını atlatamayan Mauro İcardi bugün Trabzonspor maçında yedek olarak yer aldı. Sakatlığını henüz tam olarak atlatamayan İcardi'nin uzun süredir maç oynamamasından dolayı risk alınmamak için yedek başlatıldığı ifade ediliyor.