Emma D'Arcy ve Olivia Cooke, 'Game of Thrones' spin-off'unun yeni bölümleriyle geri dönüyor.

MUSKİ’nin Köstebeği Muğla’yı tarıyor MUSKİ’nin Köstebeği Muğla’yı tarıyor

HBO House of the Dragon'dan, gençken yakın arkadaş olan iki amansız rakip Kraliçe Rhaenyra (Emma D'Arcy) ve Kraliçe Alicent'in (Olivia Cooke) yer aldığı iki yeni poster yayınladı. HBO , posterlerin yanı sıra ikinci sezona ilk bakışın yarın CCXP'de yayınlanacağını duyurdu. Son kez ekranda görülmelerinden bir yıl sonra acımasız hükümdarlar, Westeros tahtı için savaşlarına devam etmek üzere 2024 yazında geri dönecekler.

Kanal, bu yıl Mart başında yaptığı açıklamada da 2. sezonun 2024 yılı içinde geleceğini belirtmişti ve Emmy için uygun bir zamanda geri döneceklerini vurguladığından "Game of Thrones" spin-off'u için en uygun tarih 2024 yazı gibi görünüyordu ve öyle de oldu.

Dizinin İngiliz ağırlıklı oyuncu kadrosu İngiltere Oyuncu Sendikası Equity'e bağlı olduğundan, ikinci sezon çekimleri Hollywood'daki grevlerden etkilenmeden tamamlandı ve şu anda post-prodüksiyon aşaması sürüyor.

Game Of Thrones'un televizyona hükmettiği on yıl boyunca elde ettiği büyük başarının ardından House of the Dragon, George RR Martin tarafından yaratılan dünyayı genişletmenin bir sonraki adımıydı. Ana serideki olayların onlarca yıl öncesini konu alan yan dizi, Targaryen ailesinin uzun yıllar Westeros'u ejderhalarıyla kontrol ettikten sonra güçlerini nasıl kaybettiğine yoğunlaşacak.

Editör: Haber Merkezi