Sabahları kahvaltı için yeni ve lezzetli bir seçenek arıyorsanız, bu krep tarifi tam size göre. Pratik adımlarla, evde kolayca yapabileceğiniz bu tarif, sabahlarınızı şenlendirecek.

Kahvaltıların vazgeçilmez lezzeti kreplerle gününüze enerjik bir başlangıç yapın. Bu basit ve lezzetli tarifle, krep yapmanın püf noktalarını öğrenin.

Ev yapımı krep için mükemmel bir tarif arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu tarif ile incecik ve yumuşacık krepler yaparak, ailenize kahvaltıda unutulmaz anlar yaşatabilirsiniz.

Krep Tarifi

Malzemeler

2 adet yumurta
2 su bardağı süt
1,5 su bardağı un
1 çay kaşığı tuz
Not: bardak ölçüsü 200 ml

Krep Tarifi

Meğer yıllardır yanlış yapmışız! Annenizin tarifini aratmayacak Fırında Biber Dolması Meğer yıllardır yanlış yapmışız! Annenizin tarifini aratmayacak Fırında Biber Dolması

Yumurtalar köpürene kadar çırpılır .
Süt ve tuzda eklenerek karıştırılır.
Un yavaş yavaş eklenerek iyice çırpılarak pürüzsüz akışkan bir krep harcı elde edilir .
Krep tavasına bir çay kaşığı kadar sıvı yağ serpilip tava kızdırılır, krep harcından bir kepçe kadar alınarak tavaya dökülerek tamamına hızlıca dağıtılıp önlü arkalı pişirilir.

Ev yapımı, yumuşacık ve incecik kreplerle kahvaltılar artık daha keyifli ve lezzetli! Bu kolay ve pratik tarif ile, sabahları kahvaltı hazırlamak hiç zor olmayacak. Ailenizle birlikte geçireceğiniz kahvaltı zamanları, bu leziz kreplerle daha da özel hale gelecek. Şimdi deneyin ve kahvaltı sofralarınızı bir şölene dönüştürün!

Editör: Haber Merkezi