Antalya Devlet Tiyatrosu, Charlotte Jones'un yazdığı ve Yunus Emre Bozdoğan'ın yönetmenliğini üstlendiği "Havada Yüzmek" oyunu ile Çorum'daki tiyatro severlere unutulmaz bir sanat şöleni sunmaya hazırlanıyor. 1920'li yıllardan 1970'li yıllara uzanan gerçek bir yaşam hikâyesinden esinlenen bu etkileyici eser, erkek egemen toplumun baskılarına maruz kalan iki kadının hikâyesini sahneye taşıyor.

Oyunun Konusu ve Önemi

"Havada Yüzmek", İngiltere'de yaşamış iki kadının gerçek yaşam hikâyesine odaklanır. Toplumun ahlak kurallarına aykırı oldukları gerekçesiyle genç yaşlarında Sabıkalı Akıl Hastalıkları Hastanesine kapatılan bu iki kadın, hiçlik ve terk edilmişlik içinde zaman ve mekanın önemini yitirdikleri bir dünya yaratırlar. Bu derin ve dokunaklı hikâye, izleyicilere baskıcı toplum düzenlerinin bireyler üzerindeki etkilerini sorgulatan güçlü bir eser olarak öne çıkıyor.

Hat eserler Macaristan'a konuk oluyor Hat eserler Macaristan'a konuk oluyor

Bilet Bilgileri

Çorum Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenecek olan "Havada Yüzmek" oyununun biletleri, tam için 45,00 TL, indirimli için ise 30,00 TL olarak belirlendi. Tiyatro severler, biletlerini Çorum Devlet Tiyatrosu gişelerinden ve BİLETİNİAL.Com üzerinden satın alabilirler.

Gösterim Tarihleri ve Yeri
Oyun, 5 ve 6 Nisan tarihlerinde Çorum Devlet Tiyatrosu'nda izleyici ile buluşacak.