Geçtiğimiz günlerde Muhtarlar Günü dolayısıyla Osmancık Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen programda tüm ilçe ve köy muhtarları protokol ile yemekte bir araya geldi. Katılımcılara ve emeği geçenlere Osmancık Muhtarlar Derneği tarafından plaket takdim edildi.

İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yücel, plaketini İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’dan aldı. Kaya, katılımcılara özellikle seslenerek İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yücel’in özverili çalışmalarından bahsetti. "Şahsım ve sizlerin adına Mehmet Yücel’e teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum" diyen İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya; “Mehmet Yücel ile çalışmaya başladığım süre boyunca özverili çalışmalar sonucu ilçeye ve köylere kazandırdığı güzellikler ile sorunları yavaş yavaş azaltma konusunda büyük bir rolü var.

Biz kıymetini biliyoruz. Sizler de bunun tabi ki farkınızdasınızdır. Sizlerin taleplerini eksiksiz bizlere ileten Yücel, sonuna kadar mücadelesini verip işlerin takibinde bizlerle birlikte aktif rol almaktadır. Özellikle İskilip ve Osmancık Devlet Hastanesi için panoramik diş röntgen cihazı temin edilmesi için bizlere sundukları önerge ile ilçelere sayesinde temin edilmiştir. Böylelikle hemşerilerinin hastanelerinde panoramik diş röntgen cihaz bulunmadığı için diş rahatsızlığı bulunan hastaların zorlandığı ve Çorum’a gitme zorunda kalmamalarına vesile olmuştur. Hastanelerin en önemli sorunlarından birini Mehmet beyin sayesinde gidermiş olduk. Bu sadece siz muhtarlarıma verdiğim örneklerden bir tanesi.

İl Meclis Üyesi Mehmet Yücel’e bu azim ve özverili çalışmalarında örnek kişilik sergilediği için kendisine başarılar dileyip tekrar teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın bu güzel dileklerinden dolayı kendisine teşekkür eden Yücel; bu başarının her daim her zaman bir ekip işi olduğunu ifade ederek, güzel dileklerinden dolayı Halil İbrahim Kaya’ya teşekkür etti.