Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığına Bilal Karatağ yeniden seçilerek güven tazeledi.

Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın 20. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Bilal Karatağ ve Salih Dölcü olmak üzere iki adayın yarıştığı genel kurulda, mevcut başkan Bilal Karatağ, 170 oy alarak yeniden Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığına seçilirken, diğer aday Salih Dölcü 102 oyda kaldı.

Osmancık Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin aldığı genel kurulda Divan Heyeti, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç başkanlığında oluşturuldu.

Genel Kurula Osmancık Belediye Balkan Vekili Necmettin Tatar, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Çorum Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Hitit Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Aker, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Çalışkan, OSMİAD Başkanı Emrah Tüysüz, Osmancık Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mürsel Gökyar, Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Çakır ve çok sayıda şoför esnafı katıldı.

Gündemdeki maddelerin görüşülerek oy birliğiyle ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi.

Mevcut Başkan Bilal Karatağ ile Salih Dölcü’nün başkanlık için yarıştığı seçimlerde 275 üye oy kullanırken, bu oyların 272’si geçerli sayıldı.

Yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Bilal Karatağ, 170 oy alarak yeniden Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanlığına seçilirken, diğer aday Salih Dölcü 102 oyda kaldı.

Bilal Karatağ başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda Erdal Karakuş, Hamit Akman, Bilal Öztürk, Erdoğan Uyar, Cezmi Alaca ve Kadir Karataş görev alırken; Denetim Kurulu ise Mehmet Çakır, Mustafa Temizkan ve Yasin Şenol´dan oluştu.