TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve haftanın en çok izlenen dizileri arasına girme başarısı gösteren reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisinde ayrılık rüzgarları esiyor. Geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılan isimlerin ardından, 3 oyuncunun daha dizi ile yollarının ayrılacağı öğrenildi.

Plajlarda sezon hazırlıkları Plajlarda sezon hazırlıkları

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 121. bölümünde yaşananlar, TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı seyircilerini adeta hüsrana uğrattı.

Her cumartesi akşamı milyonları ekran başına kilitleyen fenomen dizi, son haftalarda peş peşe yaşanan krizlerle gündeme gelmekte.

Berk Atan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Melis Sevinç, Zümre Meğreli, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar ve Eser Eyüboğlu gibi başrollerin rol aldığı Gönül Dağı dizisinin seyircisi olanlar karşısında şaşkına dönmüş durumda.

SOSYAL MEDYADA SEYİRCİ AYAĞA KALKTI

Aldığı reytingler ile yalnızca yayın gününde değil, hafta genelinde büyük ses getiren sevilen yapımda, oyunculardan peş peşe ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor.

Ayrılık haberlerinin ardından Gönül Dağı dizisi seyircisi sosyal medyada “artık izlenmez kapatıyoruz” yorumları yaparken kadroya veda eden isimler belli oldu.

DİZİDEN AYRILAN OYUNCULAR BELLİ OLDU

Gönül Dağı dizisine Yeşim Somer rolüne hayat veren genç oyuncu Sude Zülal Güler ve babası Rüstem Usta rolüne hayat veren başarılı oyuncu Özcan Varaylı sevilen diziye veda eden isimler oldu.

Gönül Dağı dizisine son veda eden isim Zahide karakterinin oğlu Erkan oldu. Genç oyuncu Burak Can’ın hayat verdiği Erkan karakteri de iki bölümdür ortalarda yok.

Yeni sezonda kadroya dahil olan isimlerin apar topar kadroya veda etmesi sevilen dizide büyük bir deprem etkisi yarattı. Diziyi izleyen herkesin neler olduğunu anlamaya çalışması ve ayrılan isimlere dair bir açıklama yapılmaması iyice kafaları karıştırmış durumda.

Gönül Dağı 122. Bölüm Cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyircinin karşısında olacak.