‘Geri Dönüşen Şehir Samsun Projesi’ iş birliği protokolü imzalandı.

İsrafı önlenmek, kaynakların daha verimli kullanılmasını sağlamak, atık oluşumunu engellenmek veya minimize ederek öğrencilerde çevre bilinci oluşturmak, enerji tüketim miktarlarını azaltmak, sürdürülebilir su kullanımı ve iklim değişikliği konularında farkındalık kazandırmak amacıyla hayata geçirilen "Geri Dönüşen Şehir Samsun Projesi” kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve YEDAŞ arasında iş birliği protokolü imzalandı. Valilik toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde Vali Vekili Şevket Cinbir, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar ve YEDAŞ Samsun Bölge Müdürü Emin Uğur Asan protokole imza attı.

Hitit Üniversitesi'nden tarihi mezuniyet: İlk doktora diploması sahibini buldu Hitit Üniversitesi'nden tarihi mezuniyet: İlk doktora diploması sahibini buldu

İmzalanan iş birliği protokolü ile proje kapsamında 2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde; 8-14 Ocak 2024 tarihinde "Enerji Verimliliği Haftası", "Çevre Haftası" ve yıl içerisinde çeşitli faaliyetler çerçevesince kurumların iş birliğiyle tüm kademelerde okul programları gerçekleştirilecek. Bu programlarda animasyon çalışması, atölyeler, tiyatro ve yarışmalar düzenlenecek.