Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Çorum'un Akkent Mahallesi’nde inşa edilen Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tamamlandı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar ve Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler’in katılımıyla gerçekleştirilen incelemenin ardından, merkez yaz döneminden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

Mahmut Atalay Gençlik Merkezi, spordan sanata, eğitimden hobi alanlarına kadar gençlerin ihtiyaç duyabileceği her türlü donatıyı bünyesinde barındırıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, “Merkezimizin inşaat çalışmalarını ve tefrişatını tamamladık. Yaz döneminde spordan sanata, kültürel etkinliklerden kütüphanesine kadar gençlerin faydalanacağı bir merkez haline getirdik,” diyerek merkezin gençler için sunduğu imkanları vurguladı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da merkezin Akkent Mahallesi için büyük bir kazanç olduğunu belirterek, “Bütün salon sporlarının yapılacağı alanlar, akademik dersler için sınıflar, bilgisayar ve robotik kodlama atölyeleri, akıl-zeka oyunları odaları, konsol oyunları, müzik odası, kütüphane ve çok amaçlı salonlarının da içinde bulunduğu muazzam bir merkez oldu. Çorum Belediyesi olarak çevre düzenlemesi ile katkı vereceğiz. Bütün gençleri buraya bekliyoruz,” dedi.

Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler ise, “Mahallemiz için çok güzel bir hizmet oldu. Her türlü sosyal faaliyetin yapılacağı bir bina oldu. Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum,” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Çorum Oto Sanayicileri Derneği’nden ilk Genel Kurul toplantısı Çorum Oto Sanayicileri Derneği’nden ilk Genel Kurul toplantısı

Editör: Haber Merkezi