İSTANBUL (AA) - Akbank, "Akbank Fellowship Programı"nın 3. yılında "Tersine Mentörlük" modülünün başladığını duyurdu.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, "Tersine Mentörlük" modülüyle gençlerin mentör, Akbanklı liderlerin ise menti olduğu süreçte, yapıcı uyumsuzluktan sürdürülebilirlik ve sosyal etkiye kadar farklı konu başlıklarında nesiller arası aktarım sağlanması hedefleniyor.

Gençlerle birlikte tasarlanan bir öğrenme topluluğu olan "Akbank Fellowship Programı", gençlere 10 ay boyunca sürdürülebilirlik ve sosyal etkiden tersine mentörlüğe, sosyal girişim tasarlamadan sanat gezilerine kadar kapsamlı bir program sunuyor.

"Akbank Fellowship Programı"nın katılımcıları birbirinden farklı disiplinlerde pozitif etki yaratmak amacıyla bir keşif yolculuğuna çıkıyor. Bu keşif süreci tersine mentörlükler, eğitimler, akran öğrenmesi, sosyal girişim tasarımları, ilham buluşması, networking ve birlikte yaratma süreçleriyle yine gençlerle tasarlanmış ve sınırların olmadığı bir topluluk alanı oluşturuyor.

Öğrenmenin ve dönüşümün nesiller arası aktarımlar ile mümkün olabileceği yaklaşımıyla hayata geçirilen "Tersine Mentörlük" modülünde, gençler Akbanklı liderlerin mentörü olurken, yapıcı uyumsuzluk ve sosyal etkiden, yeni nesil liderliğe kadar farklı konularda bakış açılarını paylaşıyor.



TAV Havalimanları'nın kurucu ortağı Sani Şener yönetimi bırakıyor TAV Havalimanları'nın kurucu ortağı Sani Şener yönetimi bırakıyor