Töremiş, Tek Erkekler kategorisinde gümüş, Karışık Çiftler kategorisinde ise bronz madalya kazanarak, ülkemiz, Çorum ve Osmancık adına büyük bir başarıya imza attı. Genç sporcunun bu başarısı, hem kulübü hem de Çorum için büyük gurur kaynağı oldu.

Türkiye Badminton Milli Takımı Antrenörü ve Osmancık Koyunbaba Badminton Spor Kulübü Sahibi Barış Boyar, genç sporcu hakkında övgü dolu sözlerle konuştu. Boyar, Mehmet Can Töremiş'in genç yaşına rağmen üst yaş kategorilerinde başarılı olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

Ayrıca, Mehmet Can Töremiş'in Karışık Çiftler kategorisindeki partneri Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nden Aysu Aslan'a da başarıları için teşekkür etti. Boyar, başarılarından dolayı tüm sporcuları kutlarken, bu süreçte kendilerine destek olan Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar'a da teşekkürlerini iletti.

Osmancık Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri seçildi Osmancık Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri seçildi

Mehmet Can Töremiş'in kazandığı bu madalyalar, Türkiye'nin genç ve yetenekli sporcularının uluslararası arenada nasıl başarılı olabileceğini gösteren bir örnek teşkil ediyor. Bu başarı Osmancık Koyunbaba Badminton Spor Kulübü'nün yetenekli sporcular yetiştirme konusundaki çabalarını ve Türkiye'nin genç sporculara yatırım yapmanın önemini de bir kez daha vurguluyor.