Osmancık Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Gelgör, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevinden ayrıldı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

TSO Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantının dilek ve temenni kısmında söz alan 31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmancık İlçesi Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle üyeliği sona eren Ahmet Gelgör, meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra toplantıya konuk olarak katılan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Mayıs ayında görev süresinin dolacak olması sebebiyle meclis üyelerine 8 yıl içinde yapılan faaliyetler ve projeler hakkında bir sunum yaptı.

Toplantı sonunda meclis üyeleri ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Alkan, vermiş oldukları desteklerden ötürü Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Başkanı Erol Karadaş’a teşekkürlerini iletti.

Çorum TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ise Ahmet Gelgör’e yeni görevinde başarılar dilerken, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’a da vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı da teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.