NAMSAN Gülabibeyspor Mali İşler Sorumlusu Samet Gayı, takımın şuana kadar elde ettiği başarıların ilerisi için önemli olduğunu ifade etti.

Trendyol Süper Lig: MKE Ankaragücü: 1 - Alanyaspor: 0 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig: MKE Ankaragücü: 1 - Alanyaspor: 0 (İlk yarı)

Ligde oynadıkları 5  maçtan da galibiyetle ayrıldıklarının altını çizen Gayı, "Ligde şuana kadar oynadığımız 5 maçtan da galibiyetle ayrıldık. Alaca deplasmanında oynadığımız maç ise elverişsiz hava şartları nedeniyle yarıda kaldı. Biz yönetim olarak sezon başında hedefimizi bir üst lig olarak belirledik. Teknik heyet ve futbolcularımızı bu hedef doğrultusunda seçtik. Gelinen noktada teknik heyetimizin disiplinli çalışması  ve futbolcularımızın da sahada hırslı mücadelesi sonucu maç eksiği ve evarejla 2. sıradayız. Bu da sezon başında konulan hedeften sapma olmadığını gösterir. Ancak henüz bitmiş bir şey yok.

Önümüzde oynayacağımız  bir birinden zorlu maçlar var. Bizim için her maç hedefe bir adım daha yaklaşmak demek. Teknik heyet ve futbolcularımız bu bilinçle maçlara hazırlanıyor. Disiplini elden bırakmayarak çalışmaya devam edeceğiz. Neticede zorlu bir ligde ve zorlu takımlarla mücadele ediyoruz. Son maçın, son düdüğü çalana kadar çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah lig bitiminde sezon başı koyduğumuz hedefe ulaşan taraf biz oluruz. Bunu da başaracak güçteyiz " diye konuştu.