Fehmi Vargeloğlu, AK Parti’den Çorum İl Genel Meclis Üyeliğine aday adayı oldu. Fehmi Vargeloğlu, yoğun kalabalık eşliğinde AK Parti İlçe Başkanlığında adaylık basın açıklaması düzenledi. 

Fehmi Vargeloğlu, “Bunca zaman ki bilgi ve birikimlerimizi köylerimize ve Sungurlu’muza hizmet etme yolunda kullanmak için aday oldum.” dedi. Vargeloğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı, “Kıymetli dava arkadaşlarım. Kuruluşundan bu yana hizmet ettiğim AK Partimizin İl Genel Meclis Üyeliğine adaylık başvurumuzu yapmak üzere burada toplandık. Türkiye Yüzyılı vizyonu ile değişen ve gelişen çağımızda Sungurlu’muzun da köylerini bu değişim ve gelişime ayak uydurmak için bu göreve talibim. İl Genel Meclisinin ilimizin yerel parlamentosu olduğunu belirtmek isterim. Değerli dava arkadaşlarım, kendim üç dönemdir Akçay Mahallesi muhtarlığını yürütmekteyim.

Sungurlu Belediyesi'nden İsrail ürünlerine boykot kararı! Sungurlu Belediyesi'nden İsrail ürünlerine boykot kararı!

Ayrıca iki dönemdir Sungurlu Ziraat Odası Başkan Vekilliği, altı yıl Sosyal Yardımlaşma Fonu Mütevelli heyeti üyeliği yaptım. İki dönemdir Ziraat Odası Başkan Vekilliği ve yaptığımız iş gereği köylerimizi ve köylülerimizi çok yakında tanıyorum. Bunca zaman ki bilgi ve birikimlerimizi köylerimize ve Sungurlu’muza hizmet etme yolunda kullanmak için aday oldum. Değerli dava arkadaşlarım bu duygu ve düşüncelerle bu sürecin şahsımıza, diğer aday arkadaşlarımıza ve Sungurlu’muza hayırlı olmasını diliyorum. Hepinizi sonsuz saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Basın açıklamasına AK Parti İlçe Başkanı Nuh Aluç, Ziraat Odası Başkanı Seyfi Erayhan, partililer, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açıklamanın ardından Fehmi Vargeloğlu ve beraberindekiler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Editör: Haber Merkezi