Saadet Partisi'nin Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, Ramazan ayının manevi atmosferinde vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Teravih namazları sonrası çay ocağı ve kahvehaneleri ziyaret eden Cıdık, bu buluşmalarda vatandaşlara un helvası ikramında bulunuyor.

Faruk Cıdık'tan Vatandaşlara Ramazan Jestleri

31 Mart yerel seçimlerine doğru hız kesmeden çalışmalarına devam eden Faruk Cıdık, seçim kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği bu anlamlı etkinliklerle vatandaşların gönlünü fethediyor. Seçim zaferi halinde hayata geçireceği projeler hakkında da bilgi veren Cıdık, vatandaşlara kalem ve çakmak gibi küçük hediyeler de sunuyor, samimi bir iletişim kuruyor.

Saadet Partisi adayı Cıdık'ın, Çorum Belediye Başkanlığı için vaat ettiği projeler ve seçim öncesi gerçekleştirdiği etkinlikler, yerel seçimlerin nabzını tutuyor. Cıdık'ın bu jestleri, halk arasında büyük bir memnuniyet yaratırken, adayın seçim vaatleri ve yaklaşan yerel seçimlerle ilgili daha fazla vatandaşın bilgilendirilmesi amaçlanıyor.

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu

Çorum Halkı Faruk Cıdık'ın Jestlerinden Memnun

Saadet Partisi'nin Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık'ın Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler ve ikramlar, şehirde olumlu bir hava yaratıyor. Vatandaşlar, adayın bu samimi yaklaşımı ve seçim öncesinde gösterdiği ilgi nedeniyle memnuniyetlerini ifade ediyorlar.