Canbolat, Osmancık halkının yakından tanıdığı ve sevdiği bir figür. Yazıp yönettiği oyunlarla, Osmancık halkı tarafından büyük beğeni toplayan Canbolat'ın, 2 araştırma, 1 deneme, 1 roman, 1 şiir, 2 yetişkin tiyatro edebiyatı ve 2 çocuk tiyatro edebiyatı olmak üzere toplam 9 adet kitabı bulunuyor.

"THE İMAM", Canbolat'ın ilk sinema projesi olacak ve onun hikaye anlatıcılığı ve yönetmenlik becerilerini geniş bir kitleye tanıtma fırsatı sunacak. Filmin oyuncu seçmelerine Temmuz ayında başlanacağı belirtildi. 18-50 yaş arası, kadın ve erkek oyuncu adayları başvuruda bulunabilecekler ve başvurular, Osmancık Gençlik Merkezi'ne şahsen yapılacak.

Bu proje, Osmancık'ın kültür ve sanat sahnesini genişletmeye yardımcı olacak ve ilçeye dikkat çekecek. THE İMAM" adlı dizi filminin çekimlerinin Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Ege'ye destek bu kez sanat camiasından geliyor! Ege'ye destek bu kez sanat camiasından geliyor!

Canbolat'ın özgün hikaye anlatıcılığı ve sıradışı yönetmenlik becerileri ile "THE İMAM" adlı bu dizi film, fantastik gerilim türünün hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Bu proje, aynı zamanda Osmancık'ın kültür ve sanat sahnesindeki etkinliğini ve çeşitliliğini gösteren bir örnek olacak.