Aydın, “Doğduğumdan beri Yozgat’ta ikamet eden Yozgat’ta esnaf bir ailenin kızıyım. Güzellik Merkezinden önce ilk başlarda köylerde sözleşmeli öğretmen olarak çalışıyordum ve esasında işimden de çok memnumdum. Belirli bir dönem sonra evlilik sonrasında işimi bırakmak zorunda kaldım” dedi.

Güzellik Sektörüne Giriş Yaptım
Sözleşmeli öğretmenliği bıraktıktan sonra Güzellik sektörüne girdiğini belirten Aydın, “Yaklaşık olarak 6 yıldır bu iş ile uğraşıyorum. Bizlere ilgi gayet güzel. Bizler erkek, kadın ayırt etmeden hizmet veriyoruz. Epilasyon, cilt bakımı, dövme silme, yara izi silme gibi birçok profesyonel işlemlerimiz mevcut. Öğrencilerin de olması durumunda daha yoğun oluyor.”

Bozkırın ortasından Avrupa’ya gümüş balığı ihracat ediliyor Bozkırın ortasından Avrupa’ya gümüş balığı ihracat ediliyor

Kurumsal Bir Firma
Yozgat Esse Life Güzellik Merkezi yöneticisi Seda Aydın, “Esse Life kurumsal bir firma olduğu için girdim. Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vermesidir. Bu Yozgat ve Yozgatlı adına da çok büyük bir avantaj. Yozgat’ta bu sektörde biz tek kurumsal firma olduğumuzu düşünüyorum. 2019 yılından bu tarafa da işimize devam ediyoruz. Geçtiğimiz aylarda da 5’inci yılımızı kutladık. İndirimlerimiz oldu ve indirimlerimiz de hala devam ediyor” dedi.

Güzellik Bakımı İle İlgili Her Türlü Hizmeti Veriyoruz
Güzellik Merkezi’nde yapılması gereken her türlü iş ve işlemleri yaptıklarını ifade eden Aydın, “Gelen müşterilerimize epilasyon, cilt yenilemesi, bakım işlemleri, kış aylarında yapılan işlemler gibi bir insanın merak edip ihtiyacı olabilen bütün işlemleri yapabiliyoruz” diye konuştu.