Kendi imkanları ile araçlarını parti için kullanan Cengiz Atlas ve ekibi, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı milletvekili adaylarına destek için ilçeleri ziyaret ediyor.

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, parti teşkilatıyla buluştu MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, parti teşkilatıyla buluştu

Önceki dönem CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, Oğuzlar Belediye önceki dönem Başkanı Orhan Ateş, önceki dönem il yöneticileri Kenan Özcan, Yusuf Akca, Mehmet Savaş, Halil İbrahim Kaçay, Sungurlu’yu ziyaret ederek kurum ve kuruluşlardan, vatandaşlardan Millet İttifakı’na destek istedi.

İlk olarak CHP Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan ve yönetim kurulunu ziyaret eden heyet, ardından Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Seyfi Erayhan ve yönetimini ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Cengiz Atlas, “14 Mayıs 2023 seçimleri hayati önem taşıyor. 100 yılın en önemli seçimlerine giriyoruz. Amacımız halkın umudu Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı seçtirmek, parlamentoda çoğunluğu elde etmek, parlamenter sistemi geri getirebilecek, köklü Anayasal değişiklikleri yapabilecek ve ülkemizi demokrasi, adalet, barış çerçevesinde aydınlık geleceğe hazırlayabilecek kadroları işbaşına getirmektir. Bunun için halkımızın desteğini istiyoruz. Bizlere düşen görev yorulmadan, bıkmadan gece gündüz çalışmak, kapı kapı gezerek, sıkmadık el bırakmayarak, sandığa ve oylarımıza sahip çıkarak oy potansiyelimizi üst seviyelere çıkarmak ve iktidar olmaktır. Bunu da hep birlikte mücadele ederek, birleşe birleşe başaracağız” dedi.

Haber Merkezi