Toplantıya İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Orhan Odabaş ve partililer katıldı.Yıldız yaptığı açıklamada çalışmalara ara vermeden devam ettiklerine değinerek, “Çorum’dan seçilen milletvekillerine başarılar diledi.

SEÇİMLER ADİL DEĞİL”

Erkan Yıldız koonuşmasında, “Seçimler adil olmamakla birlikte montaj ve iftiralarla devletin tüm imkanlarıyla gerçekleştirilmiştir. Bizler İYİ Parti’yi boşa kurmadık. Bu haram düzenine, saltanata, israfa dur demek için yan yana geldik. Seçim döneminde bizleri ötekileştiren Cumhur İttifakı paydaşlarına sesleniyorum.

Daha düne kadar he türlü milliyetçiliği ayaklar altına alanları desteklemedik diye mi, TC yazılarını sökenleri, andımızı okutmayanları, Türk kelimesinden rahatsız olanları, Türk Bayrağı’ndan rahatsız olanları desteklemedik diye mi kötü olduk” dedi.

28 Mayıs seçiminin önemine dikkat çeken Erkan Yıldız, “Kazandığımız seçim yeniden kazanacağız. Usulsüzlük yapanları savcılığı intikal ettirdik gereği yapılacaktır. Bu seçimde her bir vatan evladını sandığa sahip çıkması için göreve davet ediyorum” açıklamalarında bulundu.

Mültecilerin nüfusunun giderek arttığına değinen Yıldız, “Kendi ülkesini satan bizi satmaz mı? Pudracılarla, çetelerle Gaffar Okkan’ın katilleriyle bir arada olmamak için bayrağını,, ezanını, Kur’an’ını, Türk değerlerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü koruyacak Suriye’lileri vatanlarına gönderecek Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için tüm hemşehrilerimizden sandığa gidip oy kullanmalarını istiyoruz” ifadelerine yer verdi” dedi.

“SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU PAZAR GÜNÜ ÇANKAYA KÖŞKÜ’NE HEP BİRLİKTE UĞURLAYACAĞIZ”

“İYİ Parti olarak ilk günden beri Millet İttifakı adayımız 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyoruz” diyen Erkan Yıldız, “Ezan bayrak, millet dediği için destekliyoruz. Bebek katili zindanlarda çürüyecek dediği için destekliyoruz. PKK vatan haini, terör örgütü dediği için destekliyoruz. Andımızı yeniden okutacağı için 5’li çeteden hesap soracağı için, köy okullarını açacağı için, sarayı üniversite yapacağım dediği için köylüye çiftçiye mazotu ucuza vereceği için kadınlara eşya gözüyle bakılmayacağı için tabelalara yeniden TC ibaresi konulması için eski Mecitözü caddesinden Arapça tabelalar tek tek ineceği için destekleyeceğiz. Sinan Ateş’in katillerinden hesap soracağı için destekliyoruz. TV programlarında 8 saat gençlere cevap verebildiği için destekliyoruz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Pazar günü Çankaya Köşkü’ne hep birlikte uğurlayacağız” şeklinde konuştu.

“Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız” “Sakarya için en doğru adımları kararlılıkla atacağız”

“BİZLERE İFTİRA ATANLAR ŞEREFSİZDİR, NAMUSSUZ DUR, ALÇAKTIR!”

Daha sonra HDP’ye daha önce üye olup olmadığı sorulan Erkan Yıldız, “İftiradır. Benim terör örgütüyle yan yana gelmişliğim yoktur. Yargıtay’dan aldığım belgem mevcut. Hayatımda iki partiye üye oldum birincisi Halkın Yükselişi Partisi Mustafa Sarıgül’ün partisi. Gururla iftihar ederim. İYİ Parti’de görev aldım. Bizlere iftira atanlar şerefsizdir, namussuz dur, alçaktır!” dedi.

KUBİLAY OLCAN