Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tedbiri altında bulunan yükümlüler, Yörüklü Köyü Ergülü Baba Türbesi ve Ergülü Baba Camisini temizledi.

Denetimli serbestlik tedbiri altında bulunan yükümlülerin riskli kişi ve ortamlardan uzaklaşmalarına yardımcı olunması ve topluma kazandırılmaları amacıyla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında, Sungurlu İlçe Müftülüğünün isteği doğrultusunda Yörüklü Köyü Ergülü Baba Türbesi ve Ergülü Baba Camisinin temizliği yapıldı. Etkinliğe, Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personelleri, Yörüklü Köyü Jandarma Komutanlığı personeli, Sungurlu İlçe Müftülüğü personeli ve kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalışmaları bulunan yükümlüler katıldı. 

Anneler Gününde şehit annelerine büyük sürpriz! Muhsin Dere'den yürekleri ısıtan hareket Anneler Gününde şehit annelerine büyük sürpriz! Muhsin Dere'den yürekleri ısıtan hareket

Sungurlu Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Hacı Bayram Kızılova yapılan etkinlikle ilgili olarak, “Temizlik imanın yarısıdır” Bu şuurla vatandaşlarımızın temiz ve huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapmalarını ayrıca daha önceden suça karışmış olan yükümlülerin tekrardan suç işlememeleri için onların manevi duygu ve düşüncelerini geliştirmelerini amaçlıyoruz. Bu amaç için ilçemizde bulunan kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde buna benzer çalışmalar devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi