AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, vergi rekortmenleri arasında yer aldı.

Kaya, avukatlık faaliyetlerinden dolayı 2017 yılı Yıllık Gelir Vergisi rekortmenleri arasında Çorum'da ilk 100 kişi arasında 81. sırada bulunuyor.

2017 yılı Yıllık Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi rekortmenleri açıklanırken, ilk 100 isim arasında Osmancık'tan 10 kişi yer aldı.

Gelir vergisinde ilk 100 isim arasında Osmancık Vergi Dairesi mükelleflerinden 5 kişi yer alırken, kurumlar vergisi rekortmenleri arasında da ilk 100 kişi arasında 5 kişi bulunuyor.

2017 vergilendirme dönemi Yıllık Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi Beyannamelerinin değerlendirilmesi sonucunda Osmancık'ta en fazla gelir beyan eden ve ödeyen mükellef belli oldu. 

İŞTE KURUMLAR VERGİSİ REKOTMENLERİ

Kurumlar vergisinde akaryakıt ve otomotiv sektöründen Karakaşlar Otom. Turizm Nakl. Tic. Ve San. A.Ş 31. sırada, tuğla kiremit imalatı sektöründen Zümrüt Toprak Gıda Hayv. Turz. Mak. San.Tic. A.Ş. 50. sırada, akaryakıt sektöründen Bilge Otom.Pet.Gıd.Teks. İnş. Nak. Tic. Ve San. Ltd. Şti. 52. sırada, tuğla kiremit imalatı sektöründen Ülker Ticaret Limited Şirketi 83. sırada, yine tuğla kiremit imalatı sektöründen Gözde Toprak San.A.Ş. 87. sırada yer aldı.

GELİR VERGİSİNDE İLK 100'DE 5 OSMANCIKLI

Gelir vergisinde de ilk 100 isim arasında Osmancık Vergi Dairesi mükelleflerinden 5 kişi yer alıyor.

Market işletmecisi Ali Topçuoğlu 33., züccaciye ve zahireci Hasan Öksüz 70., bitkisel ürünler destekleme ve mahsullerin hasadı sektöründen Selahattin Karakaş 73., Av. Oğuzhan Kaya 81., ikamet amaçlı binaların inşaatı sektöründen Haydar Çalışkan 96. sırada yer aldı.