ATİK (Avrupa Ticaret İş Birliği Konseyi) Bulgaristan'da kurulan ATİK Uluslararası Organize Sanayi Bölgesi projesi ile Avrupa başta olmak üzere Asya ve Afrika pazarlarını hedefleyen ATİK Dünya ticaret merkezi projesini hayata geçiriyor.

ATİK (Avrupa Ticaret İş Birliği Konseyi) Avrupa Pazarı hedefli Bulgaristan’da 500 Milyon Dolar Bütçeli ATİK Uluslararası Organize Sanayi Bölgesi projesini son nihai noktaya getirdi.

ATİK Genel .Başkanı Aziz Şahin ve Çorum ve Bölge Başkanı Fahri Karayan'ın sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada İnşallah 500 Milyon Dolarlık projenin Avrupa Pazarı başta olmak üzere Asya, Afrika pazarlarına köprü olacak.ATİK Uluslararası Organize Sanayi Bölgesi Büyük , Orta , Küçük Sanayi Bölgeleri , Otel, Fuar Merkezi , Ekonomi Üniversitesi , Dünya Ticaret Merkezi olarak projelendirildi.

Yakın zamanda inşallah tanıtım lansman çalışmalarına başlayacağımız projemiz kurulacak Bölgeye ve başaralı İş İnsanları ile geleceğin ticaretine ve yeni ekonomik düzende büyük imkanlar sunacaktır.Dünya ticaretinin önemli kısmının Avrupa, Asya ve Afrika genelinde olduğunu düşünürsek Projenin bölgede uzun yıllar Türkiye ekonomisine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.