Okulların tatil durumu ile ilgili son gelişmeler merak ediliyor. Meteoroloji'nin tahminlerine göre salı gününden itibaren sıcaklıklar mevsim normallerinin altına inecek. Yağışlarla ilgili uyarı geldi. Diğer taraftan kar gelişmeleri takip edilirken gözler okullara kar tatili gelip gelmeyeceğine çevrildi. Peki yarın okullar tatil mi? 10 Ocak salı günü okullar tatil olacak mı?

Yarın okullar tatil mi? sorusunun cevabı merak ediliyor. Sağanak yağış uyarıları ve kar haberleri sonrasında okulların tatil durumu öğrenciler tarafından araştırılıyor. Peki 10 Ocak'ta kar tatili var mı? Salı günü okullar tatil olacak mı?

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre, mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, Salı gününden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak hissedilir derecede azalarak mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.

Çıraklıktan patronluğa: Çorum'un girişimci kadını Veresiye aldığı makinelerle kendi atölyesini kurdu Çıraklıktan patronluğa: Çorum'un girişimci kadını Veresiye aldığı makinelerle kendi atölyesini kurdu

Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat çevreleri ile Konya'nın kuzey kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kıyı Ege, Ankara, Çankırı, Çorum ve Kırıkkale çevreleri, Balıkesir’in batı kıyı ilçeleri ve Antalya’nın doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

10 Ocak tarihinde okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili henüz bir karar açıklanmadı. Konu ile ilgili son dakika açıklaması gelirse habere eklenecek.