Osmancık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanlığına Hilmi Yedekçi seçildi.

Osmancık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği’nin 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Genel kurulun açılışında konuşan Okul Müdürü Sefa Kayalı, okul faaliyetleri hakkında velileri bilgilendirirken, okuldaki eğitim kalitesi ve başarı çıtasının yükseltilmesinde velilere düşen görev ve sorumluluklardan bahsetti.

Kayalı; “Okul Aile Birliği eski Başkanı Hakan Yedek ve yönetimine bulunduğu süre içerisinde yapmış oldukları çalışmalar için tekrar teşekkür ediyorum. Okul Aile Birliği yönetimi ile yapmış olduğumuz çalışmalarda çok şükür okulumuzda eksiklikler kalmadı denilecek kadar az. Desteklediler, her zaman yanımızda oldular. Şahsım adına ve okulumun adına kendilerini tebrik ediyorum. Yeni Başkan Hilmi Yedekçi ve yönetimini tebrik eder başarılar dilerim” dedi.

Gündemdeki maddelerin görüşülüp oy birliğiyle karara bağlanmasının ardından yeni yönetim ve denetim kurulunun belirlenmesi amacıyla seçimlere geçildi.

Yaklaşık 3 yıldır okul aile birliği başkanlığı görevini yürüten Hakan Yedek’in yeniden aday olmadığı kongrede Hilmi Yedekçi, okul aile birliğinin yeni başkanı seçildi.

Hilmi Yedekçi başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulunda Mustafa Gömeç, Arif Öksüz, Selma Çetindere ve Hakan Tak görev alırken, Denetim Kurulu ise Ramazan Pekdemir’den oluştu.

Seçimlerin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan Hilmi Yedekçi, “Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda üç yıldır görev alan Hakan Yedek’ten görevi devraldım.

Kendilerinin özverili çalışmalarını bıraktıkları yerden yönetimdeki arkadaşlarım ile beraber devam ettireceğim. Okulumuz öğrenci başarısı ve mutlu öğrenci üzerine kurulmuş bir kurum olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Bir öğrenci mutluysa, okula severek geliyorsa, öğretmenlerini seviyorsa öğrenci akademik olarak ta başarılı olur hem de topluma yararlı faydalı geleceğe güvenle bakan başarılı bir bireydir. Biz bu yönde okul yönetimi, öğretmenlerimiz ve okul aile birliği yönetimi olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu bir ekip işidir okuldaki bu özveri evde siz velilerimizde uyguladığı süre içerisinde eksiklikler kalmayacaktır” dedi.

Genel kurulun sonunda Okul Müdürü Sefa Kayalı toplantıya katılan velilere teşekkür ederek, eski Okul Aile Birliği Başkanı Hakan Yedek ve yönetim kurulu üyeleri Eyüp Çelik ve Bayram Çalışkan’a teşekkür plaketi takdim etti.