Osmancık Yazı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:45/2.kat (Hilal Kırtasiye üstü) adresinde hizmet vermeye başlayan Beslenme ve Diyet Kliniği açılışına Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amir ve müdürleri, siyasi parti üyeleri ile çok sayıda davetli esnaf ve vatandaşlar hazır bulundu.

Osmancık Müftülüğü İmamlarından Hoca efendinin açılış duasının ardından Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay ve Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör hayırlı olsun dileklerini ileterek beraberinde Diyetisyen Emre Derin ve Babası Ali ve Annesi Sevim Derin ile birlikte kurdele kesilerek Beslenme ve Diyet Kliniği hizmete girdi.

Beslenme ve Diyet Kliniği sahibi Diyetisyen Emre Derin, iş yeri hakkında branşı ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.

Diyetisyen Emre Derin; “Zayıflama yolculuğuna danışmanlık hizmetimizle size özel diyetisyen çözümlerimizle başlıyoruz. Sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmanız, ideal kilonuza ulaşarak hayata daha mutlu bakmanız için diyetisyen ve danışmanlık kliniğimizde hizmet veriyoruz. Hayatınızı dengeleme ve ruhunuzu besleme zamanı için bizleri ziyaret edip bilgi alabilirsiniz.

Besinler ile aranıza mesafe koymayın, onları doğru kullanmayı öğrenin. Size özel diyet listeleri ile sağlıklı bir hayata ilk adımı atın. Herkesin metabolizması, günlük enerji, besin ihtiyacı ve yaşam şekli kendine özgüdür. Standart diyet listelerine bağlı kalarak sağlıklı bir yaşam tarzı oluşturmak ve ömür boyu sürdürebilmek zordur. Kişinin zayıflama ve beslenme programının kendine özel olması gereklidir. Bizler onun için buradayız.

Yaşamınızın her döneminde sağlığınızı korumak, kilo problemlerinizden sıyrılarak özgüveninizi tekrar kazanmak ve hayata mutlu bakmak için size özel kilo verme danışmanlığı sunmaktayız.

‘DİYET DEĞİL, SAĞLIKLI YAŞAM DİYORUZ’

Daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için şimdi tam zamanı. Size özel beslenme programlarıyla ile ister kilo alın ister kilo verin.

Yetersiz, dengesiz ve sağlıksız beslenmenin sonuçları çok ağırdır. Hem yaşam standartlarınız hem de psikolojiniz beslenme alışkanlıklarınızdan etkilenir. Arkadaşınız için geçerli olan bir diyet sizin için uygun olmayabilir. Bu nedenle size özel beslenme planına ihtiyacınız olacaktır. Bunu sakın unutmayın.

Yaşınıza, fiziksel özelliklerinize ve beklentilerinize göre ideal kiloya ulaşmak, sağlığınızı korurken vücudunuzun ihtiyaçlarını karşılamak için keyifli bir beslenme yolculuğuna bizimle birlikte çıkabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

AÇILIŞA ÖZEL İLK AY %20 İNDİRİM ve ÜCRETSİZ VÜCUT ANALİZİ

Sağlığın temel taşı beslenmedir diyen Diyetisyen Emre Derin hizmet sektöründe müşterilerine açılışa özel ilk ay %20 indirim olduğunu belirterek bu kampanyadan herkesin faydalanmasını duyurdu. Ayrıca açılışa özel ücretsiz vücut analizi de yapılmaktadır.

Osmancık Haber Gazetesi olarak Osmancık'a üçüncüsü açılan Beslenme ve Diyet Kliniği’nin hayırlı olmasını diliyoruz.